Blogg

Häpen och besviken

Jag sökte ett jobb i Augusti. Applikationsspecialist, var titeln. I princip att förvalta ett system. Jag ska inte nämna vilket eller för vilken firma fast jag har god lust, men det känns ändå lite lågt. Hur som helst, veckan efter blev jag uppringd av rekryteraren. Jättepositivt. Veckan därpå var det ett zoommöte med blivande chefenFortsätt läsa ”Häpen och besviken”

Att sitta på bönpallen

I en tunnel, i vänstra filen. En liten gasning för att väcka uppmärksamhet hos den framförvarande bilen Flyttar den sig inte – en gasning till bbrrrööölbrrroffffpang och bilen flyttar sig!

Fjärilar

Idag skulle jag kolla efter kantareller här på Väddö. Jag har inte hört någon granne eller så, men jag tänkte ändå att det kunde finnas. Så jag tog en av skogsstigarna jag brukar gå på då och då, som börjar med skog men sedan blir en stor äng och efter det en lite bredare ängsstigFortsätt läsa ”Fjärilar”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Om mig

Hej hopp!

Vad kul att du hittat hit!

Prenumerera på min blogg

Nu går det undan

Ja…after work har en ny betydelse….. utan att jag var beredd på det. Trodde ju att ett nytt jobb skulle komma rätt snart. Hur naiv var inte jag? Det råder definitivt åldersdiskriminering i detta land. Jag har sökt åtminstone 10 jobb där jag haft allt som beskrivits som krav men icke sa nicke…. riktigt surt men ju längre tiden går ju mindre sugen att jobba blir jag!

Börjar ledsna…..