Blogg

Att sitta på bönpallen

I en tunnel, i vänstra filen. En liten gasning för att väcka uppmärksamhet hos den framförvarande bilen Flyttar den sig inte – en gasning till bbrrrööölbrrroffffpang och bilen flyttar sig!

Fjärilar

Idag skulle jag kolla efter kantareller här på Väddö. Jag har inte hört någon granne eller så, men jag tänkte ändå att det kunde finnas. Så jag tog en av skogsstigarna jag brukar gå på då och då, som börjar med skog men sedan blir en stor äng och efter det en lite bredare ängsstigFortsätt läsa ”Fjärilar”

Koltrastar

På en plats nära havet i Stockholms län finns en lummig tomt med mycket träd, gräs och buskar. Där bor Kolkrålle och Kolemma. De har gjort sig ett bo inne bland buskaget som ligger bakom vedboden som ägaren inte går till så ofta, så det är ganska lugnt och skönt där. Det som inte ärFortsätt läsa ”Koltrastar”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Om mig

Hej hopp!

Vad kul att du hittat hit!

Prenumerera på min blogg

Nu går det undan

Ja…after work har en ny betydelse….. utan att jag var beredd på det. Trodde ju att ett nytt jobb skulle komma rätt snart. Hur naiv var inte jag? Det råder definitivt åldersdiskriminering i detta land. Jag har sökt åtminstone 10 jobb där jag haft allt som beskrivits som krav men icke sa nicke…. riktigt surt men ju längre tiden går ju mindre sugen att jobba blir jag!

Börjar ledsna…..