Tekniskt Dna som brinner för service

Nä, nu är jag less, jag har ägnat mig åt att söka jobb i ett drygt halvår nu. Man vill ha studenter som jobbar natt! Man ska brinna för service, vara självständig och en hängiven lagspelare. Men egentligen spelar det ingen roll för mig, kvinna på 60 år.

Jag skriver att jag är less. Vad jag kanske egentligen är, är ledsen. Visst, jag är 60 år, har lite kroppsliga skavanker men vafan gör det? När jag var ung hade jag skavanker i form av jobbiga relationer, sjukt barn, var stressad jämt och orolig för massa grejer. Idag är jag trygg, lugn och vet vad jag kan. Hur kan det inte vara intressant?

Noll sjukdagar i flera år. Trevlig snäll och fokuserad. Lätt för att fatta det mesta inom IT och personliga önskemål. Varför är ålder ett hinder? Förklara det för mig, någon!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s