Mest vegeterat nu

Det är en process ändå, fast man förstår. Jag fick ett bra avtal och mycket tid att lösa det eventuella problem som ska uppstå, utan jobb. Som jag sagt tidigare: till andra har jag sagt och tänkt, vilken supergrej, få vara ledig med full lön. Som jag är. Och det är superskönt. Men! MEN! Visst finns det taggar i tanken att de jobbar vidare med ”mina” saker. Hur går det till, liksom. Jag har ju visserligen jobbat hårt i många år på att lära ut. Men ändå. Haha, samtidigt sitter en lustig liten herr Nilsson på min axel och kikar med höjda ögonbryn och vet att jag vet att…..jag bara fjantar mej. Jag vet ju att det går utmärkt. Så egentligen inga ”hard feelings”. Men de har funnits, kanske nån sorts sorg, som egentligen kom tidigare, då 2010.

Så jag börjar känna mej fri från processandet, men också lite lost. Kanske är det perfekt. Jag hoppas det.

Mycket Väddö, skönt ur smittsynpunkt och andra aspekter också men fan så mörkt. Den 21:a, om 11 dagar vänder det. Då ska jag vara uppmärksam. Jag tror det faktiskt märks, några minuter ljusare på morgonen och några på eftermiddagen. Som idag. Gick upp 8, ljuset var på väg. Promenad vid 9. Ranta runt lite på tomten och samla in ved och sopa i vedbon och så, sen på med brasan och…tja vet inte vad jag gjorde, nånting, sen var det lunch och promenad igen och hela tiden mata brasan – just det jag gick iväg en bit in i skogen och lämnade äpplen. Tänkte kolla i morrn om de är uppätna. Tydligen gillar älgar äpplen. Men vildsvin också. Hade det bara varit älg så hade jag kanske lämnat dem på tomten. Tja sen vart det mörkt och jag kollade Seinfeld på 6an, en av fyra kanaler vi har, och sen skrev jag ett bidrag till min lilla extrainkomst-källa.

Inga rådjur synliga idag. Kanske har jag varit ute för mycket. Spelade hög musik ett tag också, det kanske inte föll dem på läppen. Fleetwood Mac för bövelen, borde de väl gilla? Och Stevie Nicks.

Känner mej lite förväntansfull idag. Stefan kommer ut i morrn och sen ska vi fira Pia på söndag. I liten pytteskala såklart. Illa illa med smittan nu. Och Lucia är det. Inget luciatåg i år. Bara på TV. Så är det bara! Vi håller ut.

Midvinter

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s