Söndag Väddö Mörkt och Coronatider

Då har jag dragit mej tillbaka för minst en vecka till. Sitter i stugan, ensam i mörker. Stefan åkte hem nyss, till arbete och stad. Jag satte på en U2-konsertfilm de har lagt ut för beskådande 48 timmar, Elevation-turnén från 20 år tillbaka. Vänligt av dem!

På facebook en tjej från Blackan som ber om hjälp med handling, hon har Covid-19. Min son och hans tjej också. Hemtesterna är pausade för det är så många som ber om testning. Är det verkligen inte värre än i våras? Bono sjunger ”i will follow”….näää tvärtom blir det för mej. Jag går åt motsatt håll nu, eller går förresten, knappt att jag gör det med den här höften. Nu kommer Sunday bloody sunday också, tur vi inte är där i alla fall. Jag är lite oroligt för sonen. Han är jättestor, jag behöver inte vara orolig. Men jag förstår dem som haft anhöriga på sjukhus och liknande och inte får hälsa på. Jag vill ju komma till sonen och badda pannan. Haha, Id better not no!

Hörde att Bono också opererat höften förresten. Är det vi som är födda 60 som råkar ut för det tidigt kanske? Japp jag är jämnårig med honom. Fin årgång minsann. Hugh Grant också och Sean Penn minsann!

Solen går upp halv åtta och ner halv fyra här nu. Kanske jag kan bli ett mörkerdjur om jag hänger i här hela vintern. Utveckla mörkersyn och inte tycka mörkret är mörkt utan ljust. ”Ja hejsan hejsan, ljust mörker vi har idag” kan jag säga till de jag eventuellt möter. Mössen och fåglarna….hallå där, vill ni prata lite med mej…..men flyg inte iväg spring inte var inte rädda….

Nu berättar Bono att en av mina absoluta favvislåtar ”in a little while” var en låt som Joey Ramone gillade och som de spelade när han låg på dödsbädden för honom. Jag vill ha den på min begravning, den och ”Gräset är grönt” med Roffe Wikström. Underbara härliga rofyllda vackra låtar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s