Depp-höst?

Jaha, då var vi här då. Oktober. Värsta månaden. Jag har lite höstdepp-tendenser. Tänkte att i år blir det antingen värre eller så blir det ingenting. Här på landet kan man ju njuta av hösten på ett annat sätt. Joråsåatteeeehhhh….men det är så jävla kallt och blött så man får gå på vägarna. Nu finns det inte så himla många vägar så just idag känner jag inte för att upprepa dessa små promenader. Gick ner till sjön i morse, känns som tillräckligt. Försökte plåta soluppgången. Eller asså, jag försökte inte bara, utan gjorde det. Men mycket moln. Förstås.

Men. för att återknyta till rubriken….känner mej låg idag. Får ingen feedback på nånting, jobbansökningar å så. Trist. Eller jo jag fick en återkoppling idag: tack men nej tack. Jaja, inga bra tider nu bla bla…..det börjar landa i mej nu: jag har inget jobb. Ska kanske åka till stan och börja med nåt volontärt så jag inte ruttnar ihop. Jag har ju min bok att pyssla med men jag sitter fast just nu. Har skrivit det jag tänkte liksom. 10,5 sida! Men såklart är den inte klar no way José!!

Det är i alla fall fredag, då kommer maken ut. Blir jobb i helgen, alltså kroppsarbete. Vi ska köra alla grenar o dyl till grensamlingen här i området. Jag har slitit en del med dem i veckan, men det är lite kvar som jag inte pallar. Jag har ont lite överallt idag och höften behöver vila, det känner jag väldans väl faktiskt.

Sitter lite och väntar på besked om LAS-uppgörelsen. Eller den eventuella LAS-uppgörelsen. Ska jag vara rationell och egoistisk kan jag ju ge fan i det, men det är en djupt ideologisk fråga så det kan jag ändå inte. Det handlar om Sveriges framtid. Ska Sverige fortsätta vara ett demokratiskt land eller inte?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s