Dimmans timmar

Idag var det jäkligt dimmigt här på Väddö. Tempen orkade inte upp till 15 och luftfuktigheten bör ha legat runt 50 procent minst. Helt vindstilla. I skogen var det så tyst att det nästan kändes hotfullt. Tänk er det: helt tyst. inte ett ljud. Inte en fågel, ingen ekorre, inga andra djur, bara mina mjuka skor mot den fuktiga stigen. Häftigt!

Inga kantareller heller, tråkigt nog. Massor, verkligen massor av svamp men bara märkliga jätteprylar och flugsvampar.

Sitter i mörkret nu. Solcellslamporna orkade inte lysa många minuter. Såklart.

Såhär har det sett ut idag!

Klockan börjar bli sent. Har fått dille på La Law SVU som går mellan tolv och två på natten! Har gått upp efter att ha vaknat till, ikväll sitter jag uppe istället så jag får sova ordentligt efteråt. Men nån jävla Trump-Biden-debatt ska jag inte kolla på, huvvaligen. Som att se Åkesson debattera med typ Maud Olofsson.

Annars har dagen varit bra! Haft ett webbinarie, eldat upp en hink med ved men kom inte högre i graderna än 28 sen fick det vila, och så har jag kollat presskonferensen – tycker det är bra att hänga med så man vet vad som händer och skrivit lite på boken och kursen plus att jag gjort mina träningsövningar. Och ett par promenader förstås, i fukten. Ja det regnade också ena gången. Tog en värktablett för höften också, shitt. Det där är inge kul!

På DN stod det att BRÅ kikat på våldtäktsanmälningar och analyserat varför vi och UK Wales har högst statistik i EU. Bra att nån rotar vidare och inte bara accepterar saker. De har jämfört med tyskland. Där är det våldtäkt enbart om våld används. Anmälningen ”filas” också först då en utredning är klar, dvs nedlagda ärenden räknas inte. Då är det ju lätt att begripa. Men fan att bo där. Usch. Varför finns allt detta kvinnovåld? Vad är det för fel på folk? Hur stor procent av fallen är missbruksrelaterat undrar jag? Jag har ju polat med flera missbrukare men aldrig fått stryk. Jäkla tur jag haft, antar jag. Jag lappade till en av dem en gång. Han bara garva åt mej. Tur det för han var stor!

Fridens liljor!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s