Livet är inte rättvist och jag kommer bli fett rik!!

Kollade just serien om 22 juli i Norge. Bra serie tycker jag. Sorglig såklart. Men jag inser att den grabben var 9 dagar äldre än en annan pojke. En underbar pojke som drunknade i Brasilien 2006. min kamrats son. Hur kan det bara få vara så? Jo för det finns ingen gud som styr. det finns inget självklart gott och det här med karma – är inte det bara nåt vi hoppas finns för att orka leva?

Hursomhelst, jag går och funderar på vad jag ska hitta på ju. Mest av allt hur jag ska få stålar som räcker tills jag blir pensionsmässig! Så jag har för första gången i mitt liv skickat in korsordssvar, med förhoppningen att vinna 25 trisslotter! Hahaha, låter inte det som en säker vinst?

Och så bettade jag på Bajenvinst idag! SATAN säger jag, vad svårt de har för sig. Det tar liksom emot att inte göra det. Så där torskade jag 50 spänn.

Sen ska jag skriva en bok också! Jajamen! Har börjat en kurs för att bli ”Certifierad författare”! Vad är det undrar ni? Ja det är det jag också undrar så ”off I go” . Det är ju en klar storsäljare på gång, det fattar ni. Ska bara skriva den så……….rullar kosingen in vettni!

Här på Väddö råder lugn och vädret har varit toppen flera dagar. Vovven verkar trivas med att ligga på gräset uppochner med tassarna i vädret! Han är för skön, jättemysig faktiskt. Han är en Amstaff som heter Bosse och tillhör Stefans äldsta sons familj. Ibland när jag är för tråkig så får han värsta lekrycket själv och kastar omkring sitt ben och jagar det själv. Fantastiskt! Och så kan man säga, sådär på nattkröken, att han ska gå å kissa. Så gör han det!! Han är ett bra sällskap, utan tvekan.

Det var allt jag har på hjärtat idag så ha det fint allihop!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s