Ny lya, ny stad, hur blir det?

Flyttade till Norrtälje för 19 dagar sedan.det börjar bli klart nu!

Har nu bott här i 5 månader. Norrtälje är bra, det måste jag säga. Felet är att det ligger långt bort från jobb och vännerna och, KANSKE FRAMFÖR ALLT KARAOKE faktiskt. Den bar som e u skulle ha karaoke här har det inte för de vill inte pröjsa mer än 1500 spänn för en värd och det finns ingen som vill ta det. De värdar vi känner bor ju i Stockholm och det är ju typ soppapengar för dem. Finns det ingen karaoke värd i norrtälje som tycker det är superkul med karaoke och som lirar för 1500? Vi kan hjälpa till att tjata upp arvodet om det blir så! 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s