Ljuva Maj

Maj! Den allra underbaraste av månader. Gullvivan och konvaljens
månad! Jag såg faktisk gullvivor i knopp på Torö förra helgen, men de är nog fridlysta, eller?
Ja båten ska i nästa helg. Vårstädning denna helg. Vår fina hylla var levererad och jag såg fram emot att fiffa med den.
Vaknar onsdag morgon och tror jag har ätit nåt dåligt. Det visar sig att min blindtarm är inflammerad och vi åker till akuten och efter ytterligare ett dygn visar det sig att den spruckit och jaga blir kvar hela helgen.
Jag tänker inte ens nämna jobbet!
Men  ärligt talat: här ligger jag nu, lördagmorgon, ensam i ett rum  för 4, solen skiner utanför, jag kan gå ut när jag vill så länge jag är på plats var fjärde timme. Jag är på söder, inte långt hemifrån. Kvinnan på vårdguiden hjälpte mej att ta rätt beslut och åka in. Tack kvinnan på vårdguiden. Hette du möjlighet, igen Annelie? Jag skulle vilja tacka dej. Kanske räddade du mitt liv, åtminstone besparade du mej en del onödigt lidande. 👑
Att klaga vore uselt, bortskämt och brackigt!
image

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s