Ljuvliga värme

Jag sitter på balkongen klockan halv tolv. På natten, ja. Gick ut hit för jag fick en vallning. Jävligt jobbigt med dessa vallningar, särskilt när temperaturen vänder. Ja! Jag är i klimakteriet! Har varit länge. Det har inte förändrat mig särskilt mycket. Tror jag i alla fall! Jag älskar fortfarande varma, ljusa nätter. Det sjunger i mig. Och musik älskar jag också fortfarande. Jag känner mig oerhört lycklig! För att jag har semester och vi ska flytta och det är spännande. Men jag kunde känna mig olycklig också om jag varit på det humöret! Sett allt trist. Min man är slutkörd. Vill inte göra nånting. Jag är i klimakteriet som sagt. Jobbet är rätt hårt. Polarna har börjat försvinna. Och så… men jag väljer allt som är underbart för inget blir ju bättre av att jag lider. Inga krig stoppas, ingen svält avhjälps. Inte en enda människa hjälper jag genom att må dåligt. Så jag hjälper mig genom att välja att jubla över detta härliga, det går då lätt. En varm ljus sommarnatt!
Tjingeling!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s