Äktenskapet

Ja, jag är ju nygift! Det är en härlig känsla på många vis…kille blir make, jag kanske blir vi ska osv men nu är min make slutkörd och jag inte, så vi har landat i ett läge där jag försöker ha kul själv. Känslan är lite svår – som självständig men inte alls singel…men egentligen inte alls svår för jag har aldrig varit lättillgänglig, men nu är det vår och det märks!
Var på vanliga syltan och sjöng karaoke och kompisarna kom till min stora glädje men först var jag själv och två st riktiga  riktiga sorgesamma gubbs trodde på allvar..tills jag sa att jag var där för att ha kul och inte ville lösa massa skit problem……och när jag skulle gå kom 3 killar mellan 17-20 fram och ville låna eld. Ja visst inga problem….men de ville locka med mig hem!! Helt otroligt. När jag fattade det skrattade jag och sa men hallå!! Vad håller ni på med? Jag är 50 år!! Alltså ljög jag lite (varför??) Vad håller ni på med mej för? VA? Sa den ena? Det tror man inte, du är snygg Å de fortsatte. Stackars pojkar! Så det sista jag hörde när jag cyklade hem var ”hoppas du får ligga! Det får du nog, du är så snygg””. Riktigt rart ju!  Fast ändå…stackarna!!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s