Snart ett halvår!!


Ja nästa vecka är det faktiskt 6 månader sedan operationen.
Resan har gått bra, jag har ett mycket bättre liv nu än innan och tänker jag tillbaka på livet med värken får jag ont i själen direkt!
Jag har börjat på gympapass sedan 3 veckor och har en avstämning med sjukgymnasten om en månad, är läget bra då så skrivs jag ut och lämnas med eget ansvar!! Hehe, ska jag ta ansvar för min egen kropp! Ojdå!
Linedansen började i söndags också. Livet återgår till det normala, sakta men säkert! Jag är så innerligt tacksam för det. Jag är inte alltid 100 % smärtfri direkt men den värk jag hade i vänstrrn var för jävlig och den kommer inte tillbaka!inte där i alla fall!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s