3 mån drygt efter operationen

Ligger i Spränga vid gästbryggan i Utö i en 32 fots segelbåt. Vi mellanlandar här på vår färd mot Dalarö för att hämta lilla segelbåten som Stefan ska ge till Robban. Det är alltså första gången jag seglar. Min opererade höft mår rätt bra, blir lite ansträngd och öm efter mycket belastning typ promenad i snabb takt men det går över fort. Det är värre med höger höft! Usch, det börjar om där tror jag. Och ryggen har blivit felbelastad och så ut i havsbandet och dra i skot och hålla i och spänna och sitta som en märla….jorå nog fan lever man alltid! Jag känner fortfarande de rullande vågorna utanför Nynäs, vi åkte med 6-7 knop på det öppna vattnet med vinden i ryggen och enbart storseglet uppe. Genuan gick sönder, det var orsaken men jag är glad att vi tog ner den, det var jäkligt blåsigt och vår båt tog vågorna jättebra men hon är såklart svår att hålla i kurs i den buckliga sjön. Spännande, jobbigt, läskigt och skönt på samma gång.
Vi glömde ta vatten med oss när vi drog så det passade att åka till Utö där vi känner folk. Min goe kusin kom med en dunk och vi slapp dricka kaffe på Ramlösa med smultronsmak mer idag! Topp!
Sedan hittade Stefan en sömmerska i smådalarö som kan laga seglet i morrn. Sen blir det åka av igen, tvåseglat!
Beräknar vara hemma igen fredag. Vilken vecka!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s