10 veckor

….har nu gått sedan jag låg ynklig på Sofia. Känns som mer. Jobbat 4 veckor, varav 2 halvtid, det var skönt.
Nu är det lite svårt att hinna träna… Jag har ett gympass jag ska göra var tredje dag, och ett litet styrkepass jag gör hemma alla andra dagar. Fast jag har gett mig själv 1 vilodag i veckan, söndag. Ihop med det lilla hemmapasset antingen går promenad eller cyklar, ambitionen var ca 30 min men nu då jag börjat jobba heltid blir den delen mindre och mindre, på sjukgymnadten Fredriks inrådan.
Han menar att jag inte är återställd. Han har nog helt rätt. Det gör nämligen ont varje gång jag varit still och börjar gå. Oftast i båda benen dessutom, men här pratar jag mest om det opererade, så….
Det går säkert bättre och bättre men det känns som att utvecklingen stannat av sen jag började jobba, sällan har jag den sköna känslan av INGEN VÄRK när jag går. Utan kryckor vill säga. Har jag väl skippat kryckan känner jag inte för att ta med den till jobbet igen. Hemma får den stå till tjänst ibland. Jag är kanske för ovarsam. Eller otålig. Eller nåt annat på o!
Skickade iaf blommor till en fd kollega dom gjorde samma operation förra veckan. De skulla sköra av en muskel från ryggen på honom, sa han. Och 3 mån sjukskrivning. Stackarn. Hoppas det gått bra och bättrar sig något lite varje dag! Over and out!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s