Dags för skumpa?

Ja det borde vara det, 4 veckor sedan operation idag! Jag har inte ätit ens mina Alvedon sedan 2 dgr tillåme. Men det känns, jag biter ihop för jag tror det mesta är träningsvärk i någon form. Less på värk men ännu mer less på värktabletter! Idag är det första maj, solen skiner och fåglarna kvittrar. Såret kliar som fan. Man borde ut å demonstrera, men jag får inte med mej nån numer. Annat var det förr!! Men det blir kanske en båttur. Det måste jag palla en sån här fin dag!

2 kommentarer

 1. Helena skriver:

  Tråkigt att du fick infektion! Hoppas att det är bättre nu. Tråkigt med sånt som påverkar läkningen:(
  Ja det stämmer, då är det precis tvärtom då… Jag känner av vänstern rätt så mkt redan så jag tror att det kan bli op ganska så snart. Jag ska kolla med läkaren vad han säger på kollen… Hade varit prefekt efter sommaren för min del:) Vill gärna försöka komma ut och jobba lite emellan så att man inte blir för slö:)

  Låter underbart med en båttur!! Nu längtar jag efter sommaren ännu meeer…

  Tack detsamma, jag hejar jag med!:)

  1. solveigsdotter skriver:

   Hej, jag förstår hur du känner, med att inte bli för slö, man blir ju verkligen det!! Gå ut är liksom jobbigt. Haha! Jäkla skit med de här benen/höfterna!!
   Båtåkat gick riktigt bra, det var gläjande! Ha en fin kväll & helg snart!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s