Dags att ta bort agrafferna

Ja, idag ska det osakliga plåstret bort, det som påminner om en ecklig binda, ursäkta känslig öron, det blir jätteskönt. Tyvärr känner jag mig värkig och svag idag och med det ur humör. Men så klart det blir skönt, det kliar och håller på. Drömmen är att få ta ett bad idag, gu så skönt det vore. Känna smärtan försvinna. Den borde väl göra det snart ändå eller?
Fick lön idag också! Ingen rolig historia!! Hela sjukperioden i april var avdragen, men f-kassan lär väl dröja. Jaja jag lär inte svälta ihjäl men det räcker med skit som det är, man behöver inte extra kängor när man är sjukskriven kan jag tycka!!
Jag orkade mig iaf till liljeholmen och köpte en vårjacka igår, fin röd sak. Den ska jag ha på mig när jag åker till Sophia idag!
Också gick jag till och från Årstaberg igår, typ 2 km. Funkade bra men jag har ju ont idag. Hade igår med iofs. Ja, man är inte precis den starkaste osten i kylen… Så att säga!!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s