Andra helgen hemma

Ja, helg och folk å så tänker man ju, eller det gör jag iaf, och lördagen började ju med duktig värk, men jag och min älskling drog till ett av stam – karaokeställena och käka och jag tänkte att jag inte skulle sjunga, högerhanden upptagen av kryckan å allt. Men vadå, hehe, vi satte oss nära scen så jag kunde gå dit utan krycka, problemet löst. Sjöng ett par låtar, lyssnade på kompisar och andra härliga och kände att det var helt enkel skitkul! På söndagen också rätt mycket värk, men ut och titta till båten, och isen hade smält så perfekt lagom eftersom det var sjösättning måndag. Även måndagen var jobbig på morgonen, men senare har det varit ok. Jag äter bara Alvedonen, men dem tar jag hela tiden. Än så länge. Jag blir så skör när jag får ont, gråter och vill bara ligga under täcket! Inge lattjo! Snart dags att ta bort agraffer, 2 dar kvar bara. Å så ta itu med förskringskassepapperen, hundra år sen typ! Tänker att jag ska köra 2 veckor halvtid innan jag börjar helt, för att vänja mig. Jag kan ju då också jobba hemma om det känns tufft. 6 veckor hel och 2 v halv sjukskrivning blir det då!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s