Synd?

Igår var jag rastlösare än vanligt! Gick först och lämnade en nyckel föreningen lånat dagen innan, till en kvinna som nog var väldigt sjuk. Stackarn. Sedan gick jag till Årstaberg, det är nog ca 1 km. Åkte till Liljeholmen och mötte upp min skönhetsopererade kamrat, med solbrillor och sjal! Ja, helt vansinnigt enligt mitt sätt att se men hon har ett annat sätt att se det såklart. 92000 för att bli vanställd. Sedan vacker. Okej…. Hursomhelst, vi fikade och det var skönt att komma ut bland folk men köttbullsmackan jag nästan tryckte i mig sänkte mig så det blev ingen shopping utan hon körde mig hem. Sov nån timma, sedan kom maken och vi skulle käka ute för att ge mig stimulans tyckte han, raringen. Jag, stursk sa att vi kan knalla till Hjälmaren, bara nyttigt att gå. Det gick bra, svettig i nacken när vi kom fram. Fick en god köttbit där och en Zlatopramen. Hem kände jag att det sved lite, det är nog ca 1 km enkel dit så det skulle innebära runt 3 km igår, dock inte i sträck. Idag är jag inte så stursk, kan jag säga. Det känns bättre nu då jag rört mig lite och tagit mina dubbla Alvedon 665, men det kommer attacker i höft och knä så jag surnar ihop, så det känns skillnad. Jag tror dock att det är bra, muskulatur och även flås måste byggas, försiktigt!
Idag kommer jag ta det lugnare!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s