Mittinatta

Det här vart en rörig dag! Mådde skit på morgonen, skippade ett piller och blev bättre men hängig å trött och sov 2 tim mitt på dan å så hade Emma messat på fb och ville komma på fika och glad blev jag och började röja lite å då ringde open net och jag tänkte börja klättra efter kablar men fick GE MEJ och återkomma och sen var det en fb-vän som hade lagt in en SD-propaganda grej å jag fråga om han skämta, varpå någon (hans son kanske) började argumentera och förklarade att han var ju bara 17 år men han hade nog varit med om mer invandrar relaterade händelser än mig (så klart vet man mer när man är 17 än 52) och jag var rasist som tycker sd är rasister… Puh! Jag tog mig i kragen och argumenterade vänligt om att kommunen inte alls betalar körkort som det stod i propagandan utan hjälpte till med 5000 om de själva la in 5000 för att göra dem anställningsbara osv osv. Jag avhöll från att upplysa om att det fanns gäng och invandrare redan på 70-talet, då jag var 17. Eller från att berätta att jag bodde i dåtidens getto, vilket säkert inte var lika hårt som nu, men dock. Mina grannar var romer och en del trevliga, barnen jobbiga osv. Sedan kom maken med sin son och vi åt rotmos och kassler – finfin kombo faktiskt och jag kroknade igen. Så nu, mitt i natten sitter jag här klarvaken! Å det gör inte ett skvatt! Haha! Over and out!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s