2 veckor efter operation

Tjingeling! Idag är det onsdag och mitt titaninplantat fyller två veckor! Det känns en hel del ännu, men idag känns övriga delar av kroppen värre, har ont i huvudet, ryggen och iofs knät i det opererade benet. Jag tror huvudvärken kommer från Tramadolen så den skippar jag nu och tar bara Alvedon 665. Känner mig också matt och less och uttråkad! Måste jobba jobba med min inställning hela tiden och ibland orkar jag bara inte! Var ute 2 ggr igår, ena gången med en krycka enbart. Kan det ha gjort ryggvärken? Den kom dock i natt. Äsch! Går å lägger mig igen! Tjing!

2 kommentarer

 1. Helena skriver:

  Ja usch ja! Själv är jag dålig på att virka men löser en del korsord:) att sova är ju skönt, och dagarna går fortare:)
  Jag har inte gått ute än, men det är nog dax för en promenad snart:) jag får gå max 500 meter på en dag, det verkar vara olika vad man får göra och inte beroende vart man opererar sig! Har läst ett par bloggar där dom tränar för fullt men sånt ska jag inte göra alls. Jag har bara fått en stretchövning som jag ska göra 30 sekunder/dag..
  Ja men du är för ung! Jag är nog på tok för ung, jag är 27 år och har fått operera mig pga att jag har fått osteonekros pga kortison som jag äter för att jag är levertransplanterad. Känns ungefär som att det är x år för tidigt för en höftledsoperation men vi slipper ju oroa oss över sånt när vi blir äldre;)
  Hoppas det blir bättre med ryggen!

  1. solveigsdotter skriver:

   Hej! Jaha, men usch vilken otur du har! Får en följdsjukdom, måste ju kännas jätte orättvist? Jag har haft svårt att acceptera artros, varför skulle jag ha det liksom? Stackars dej! Jag tror de har olika operationsmetoder också. Vad jag fattade så skar de inte av muskler på mig utan bände bort dem. Kanske har jag därför enbart restriktioner mot att bända ut benet så mycket jag orkar. Men jag fick ett litet program med 6 övningar som jag behöver göra innan agrafferna ska bort om en vecka, gå ut var valfritt som jag upplevde det. Men far får ju ”tuppjuck” av att vara i en lägenhet hela dygnet nu när man inte är så risig längre. Men visst, sova är onte så dumt! Somnade vid 13 idag och vaknade nyss! Det går verkligen upp och ner med måendet så det är tur man slipper jobba! Var rädd om dig! 🙂

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s