Snart 2 v sedan jag…..

…blev med titankula!
Sedan i fredags har jag gått in liten promenad varje dag, ökat lite och med olika fart. Första dagen fick jag ont på natten men sen har det gått bra. Jag kan gå en del utan kryckor inne också, men det är långt ifrån enkel ännu. Men jag börjar glömma att ta kryckan, det bådar gott! Jag äter Alvedon och Tramadol, det fynkar bra, men som regel känner jag rätt omgående när det är dags att ta mer piller. Det känns lite trist, men men, tålamod var det. Svettas mycket gör jag också så jag måste påminna mig att dricka mellan varven. Och så blir jag trött ibland, bara att nanna lite då, det är riktigt lyxigt. Kanske får bort en del stress ur kroppen på köpet och blir som ny lagom till sommaren!
Känns bra faktiskt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s