Fredag och första promenaden

Vaknade idag och kände mig rätt stark. Nu jäklar ska jag ut direkt på morgonen så inget gör att jag inte pallar! Gick samtidigt som min man, han ville gå med men jag bad honom låta bli, jag måste få en egen identitet med kryckorna så jag blir trygg. Jag gick inte långt, kände rätt omgående en trötthet i vaderna, helt otroligt! Kanske gick 10 minuter! 🙂 men nu är jag på GE!

2 kommentarer

  1. Helena skriver:

    Hejsan! Googlade på höftledsoperation blogg och hittade hit! Jag opererade mig den 4/4 så det är ”kul” att läsa och känna igen sig! Krya på dig!

    1. solveigsdotter skriver:

      Hej, oj, dagen efter mig bara!! Hur mår du nu? Hur tycker du det går? Kul att du hör av dig! 🙂

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s