Torsdag 8 dgr efter operation

Jag slutade ju med opiaterna i måndags och mådde bättre i tisdags…smygande kom då istället MOLVÄRKEN! Den börjar gå mig på nerverna så jag ringde och bad om nya smärtstillande, jag hoppas få nåt bra.
Så har jag messat sonen och frågat om han kan gå till apoteket, stefan slutar när apoteket stänger så då blir det ju en dag sent. Jag hoppas på hjälp. Orkar inte en natt till med ”riv-slit-känsla från rumpan ner till underbenet. Deppig och låg och oföretagsam. Suck. Pia kom förbi igår, med massa garn och såna små kit för att lära sig teckna, måla mm! Så perfekt. Om man hade nån energi kvar till annat än att må dåligt! Så jag hoppas på hjälp idag!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s