Tisdag, en vecka post oper

Igår mådde jag fyfan så dåligt, huvudet värkte som om jag supit flera veckor och mådde illa, vilket jag sällan gör. Slutsatsen jag kom fram till är att de starka pillren inte är bra för min kropp och jag ringde sjukan och fick ok på att testa att skippa dem. Så nu är det enbart 665or som de kallas, långtidsverkande Alvedon, som jag äter. Det molar mera i benet men det är bättre so far än att må skit och pannkaka! Idag har jag gått mina 3 trappor upp och ner gick bra men kände en anings ansträngning. Det är bara att hoppas att värken blir mindre och mindre dag för dag! Jag tror det!
I övrigt tror jag Beach 2013 blir en trist historia, kolla bilden!! 🙂

20130409-144354.jpg

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s