Livet som sengångare

Efter 2 dagar hemma konstaterar jag att det är jätteskönt att vara hemma, tiden går fortare och jag känner mig bättre. Dock är det väldit tydligt hur trött jag är. Har hittills inte behövt ta den snabba morfin tabletten viöket gläder mig mycket. Idag har jag också..bajsat första gångerna (3) sen i onsdags, det behövdes kan jag säga! Det är söndag kväll och jag ska nu lära mig en ensam sengångares liv. Fokusera på detta, träna det lilla som är, kanske ta en promenad mellan portarna utanför!! Värken….ja den skrämmer lite eftersom jag är så känslig mot den, och jag känner väl när tabletternas verkan avtar.
Vi har haft folk här igår och idag, jag gick och la mej, men det tror jag inte de hade nåt problem med. Jag är så galet
Lättad att det är över! Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s