Hemma 3 dgr efter höftledsoperationen

Ligger i min makes säng, den var nämligen på rätt sida :)! Har varit uppe och gått och vilat två gånger sen vi kom hem för fyra timmar sen! Man är inte precis ett energiknippe! Men det är så skönt att vara hemma, känner mej inte vilsen och oviss utan mer superslö och megatrött. Utmaningen blir att inte skippa de övningar jag fick med mig, tro mig, inga svåra grejer alls, löjligt små grejer, det är bara att göra dem, tar kanske 5 minuter. Jo men det kommer jag greja, hitta rutinen bara, handlar det om.
Har inte haft särskilt ont sen jag komhem, bara det är ju så undrbart!
Jag skiter i stavfel nu ”om ni undrar”!

Givetvis hade inte apoteket alla pillren jag skulle ha, så bara det blev en övning. Sen fika och så gick jag och la mej! Värsta bruttan! Joda jag har sprungit massor av milar och tränat allt möjligt, men det är som borta nu.
Iofs har jag mycket rörlighet kvar verkar proffsen tycka så det är väl därför, alltid nåt! Gäsp!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s