Hemgång

Då var det lördag förmiddag, kl är 10. Jag är utskriven! Natten var som vanligt jobbig, ringde efter piller vid 4 och somnade äntligen om. Enligt doktorn bör värken ge sig fort nu och jag önskar det av hela mitt hjärta. Har fått två ‘ska-ta’ mediciner och en vid behov plus blodförtunnande sprutor som Stefan lärt sig sätta. Jag har sagt till två av sköterskorna hur jag uppskattat deras vänlighet och förståelse. Det har ju varit så skönt att känna att det är helt ok att ringa mitt i natten då man har ont. Jag har ju svårt att vara till besvär så för mig är sånt guld värt. Lämnar en hundring och ett par rader på rummet också, hoppas ingen tar illa upp! 🙂
Nu längtar jag som en tok efter bättring och att kunna röra mig utan värk! Snälla artrosen och kroppen, ge mig ge mig fort!

20130406-101824.jpg

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s