Så förbannad

Idag har jag gjort stora framsteg, duschat själv, korridor- och trappgång med kryckor. Fått beröm. Men jag mår skit! Inatt kom värk och jag fick de prep jag fick först i förrgår men nu funkade de så jag blev lite uppmuntrad. Men ny idag på dan har jag ont som fan igen också! Kommer inte värken gå över? Personalen säger varken bu eller bä! Och en natt till på rygg i denna hårda säng och stora klumpen i höften!! Jag orkar inte!. Som om det spelade någpn roll, none whatsoever! Men tänk om artros bara är ett av problemen? Eller att jag har det i knät också? Fy fan låt mig slippa detta nu, please???

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s