Första dagen

Klockan är midnatt. Stefan gick sju. Sen dess har jag bett om smärtlindrare 3 ggr, fått riktiga grejer 2 och blivit totalt vimmelkantig men bara då går värken över. Jävligt jobbigt faktiskt. Har fått upp vänster tiil v typ, lagt mej på sidan, kändes inte bra. Vaknar av spänd andning hela tiden. Måste ju ligga på rygg. Hur ska jag palla att gå imorrn? Skönt att slippa ligga still å pårygg if…..åter tv:n!
Torsdag! Vaknar i någon sorts dvala vid 5-6, varken vaken eller sovande..frukost vid 7, tror det ska va gott men det bara växer i mun. Vid 8-9 tar de bort urinslangen, sen ska sjukgymnasten komma och hjälpa till toa….jag slumrar vidare till ca 11, då kommer hon och jag är skapligt klar i huvudet, jäkligt skönt.
De har lagt smärtlindring i såret nu så inga piller. Känner inget av det som var så jävligt inatt. Oklart hur mycket ont jag har alltså. Får alltså hjälp att ta mig till toa, men går helt själv med kryckorna. Gör bara ont i såret. Får borsta tänderna, utan kryckor. Står faktiskt på benet! Inga muskler var skurna i eller så utan Björn doktorn har använt sina muskler för att dra undan osv, mina muskler. Låter ju bra! Nyss en till utflykt till toa! Nu måste jag vila lite! Stefan och Pia kommer idag. Kanske Joakim med. Karin i morrn. Det gör mig glad!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s