Blogga lite!!

Nu har 2011, eller 2lax11 som vissa tycker om att säga, nästan klarat av sin första månad. Jag har gått vidare i min outsourcingutveckling, som före nyår började kännas rätt ok. Under helgerna försvann väl skyddsskiktet och det kändes trist som fan igen när det drog igång. Besvärligt ocm motigt, mer än upprörande i sak. Troligtvis har jag accepterat att samhället förändras. Att personer blir mindre värda, prestationer mer men framför allt priset. Priset avgör allt. Kvalitet kommer tvåa. Jodå, jag vill nog faktiskt påstå att jag är kvalitet för mitt jobb. Eller förlåt, var ska jag säga. Nu har jag inte tid att vara kvalitet, nu måste jag vara kunskapsöverförare i första hand. Japp. Kunskapen ska överföras till billigare arbetskraft. MEN…allt siar ju att trenden går mot att den arbetskraften inte kommer vara billigare särskilt länge till och att kvalitéens brister inte vägs upp. Men den artikeln läste man väl inte där jag jobbar. Inte i tid i alla fall. Världsmästarna där vet hur som helst bättre såklart. Och jag sitter här, som mellan hötapparna – heter det så?

Should I stay or should I go??

Well I really do not know……..

men min situation är inte i närheten av så ball som Clashs’ så inte ens den funkar.

Jag beter mej som ett bortskämt barn! Varför skulle just jag få vara trygg i arbetslivet hela mitt liv? Såna garantier kan man inte räkna med. Så okej, jag skärper till mej. Tar en promenad i blåsten upp till Liljeholmen och kollar om jag kan hitta en skön långärmad jumper med en härlig röd färg som kan pigga upp mej.

C U!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s