Nytt space här i wordpress! Spännande!

Kanske ska man sin inspiration jobba lite på

….att tillbaka få och skriva lite så man kan få den njutningen då…..

men gööööööhhh så tramsigt det blev…Hilfe!!

I alla fall, det är torsdag snart fredag. Det gillar jag.

Ska ha Karin och Anders på middag på lördag, det ser jag fram emot. Å så hoppas jag få ordning och besked på jobbet så jag vet var jag ska jobba och vilka villkor jag får att överväga så man kan lägga de tankarna åt sidan….men samtidigt, detta lite gungande arbetsliv gör ju att jag känner mer för att träna än jobba så det är ju iofs positivt…. i morgon är det tok-spinning med Frida, som förra fredagen sa: ”…alltså, det här fredagspasset är ju helt hysteriskt….”  haha…..ja typ sa jag och garvade!

Ta vara på varje dag. Det finns nånting bra nästan jämt. Så ska det vara.

Kram

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s