knappen

Vem stängde av flödet
vem tryckte på off åt oss
nu står jag här i varma öknen
där sandkornen virvlar och slåss
om tillgång till skatterna dyra
och jag krälar på alla fyra
vem tryckte på off om jag får fråga
jag trivdes så bra
i livets låga
i öknensand
råder ingenmansland
så sätt på knappen igen jag ber
sätt på den så jag oaserna ser

1 kommentar

  1. Kerstin skriver:

    Maja min vän, hur har du det? Var länge sen jag hälsade på hos dej, har inte suttit vid datorn så mycket nu den senaste tiden. Vädret tillåter utomhusaktiviteter och massa husmeck är i full gång. Gör konstgjord andning på mitt förråd, he he, rädda det som räddas kan. Har målat det, falurött, satt i ett fönster, självklart med vita foder, nu skall det vita knutar och vindskivor till, men först ska jag lägga nytt tak, väntar bara på att få hem lite råspont. Men du, off-knappen, vad har hänt, är det bara en tillfällig formsvacka eller något annat? Skickar massor av tankar och kramar till dej du goa stockholmstös 🙂 Vilka vackra bilder du hade tagit när ni var på Gotland, duktig fotograf kan jag se, har förmågan att fånga allt vackert som finns omkring oss 🙂

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s