tro hopp och kärlek

ja hur banalt låter inte de
men sanningen e som den e
det är vad jag känner och jag diggar det skarpt
det är nu det gäller
jag känner det starkt
korparnas tillväxt i landet har visst börjat
de är coola det är smarta de är goa
inget olyckligt omen finns till
det är våra insatser som spelar roll
det är du och jag och det vi vill
jag känner det stort
vad vi gör spelar roll
det är ingen dum känsla
eller hur mitt älskade bustroll?
 
hoppisoff

2 kommentarer

 1. Kerstin skriver:

  he he he va härligt du hoppar runder i soffan då, men du, den verkar lite dammig 🙂 Härligt med tro hopp och kärlek – i eller utanför soffan – gläds med dej och skickar varma kramar. Tackar också för dina värmande, uppmuntrande tankar och ord hos/till mej. Ja du, nu får man bara försöka koppla bort det hela, tills nästa kallelse kommer, och istället njuta av sommaren och livet… och DET ska jag 😉 Hoppas du får en riktigt kärleksfull helg min vän i storstaden!

 2. Stefan skriver:

  Visst spelar det roll
  vi rullar vår boll
  Allt vi borde gjort
  nu är det så stort
  Vi gör det vi vill
  vi gör det en gång till
   
  Älskar dig Trollet
   

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s