räknar kråkor

Ge mej lite till

ja kom igen och ge mej lite mer

jag behöver en stor kärlek

en känsla jag kan simma

och landa mjukt i

smaka sötman av njuta dofterna i

ge mej lite mer

liv

förmäten som jag må vara

vill jag ha

lite till

kommer jag ta

lite till

få mitt hjärta att kvillra

för att det är så rört

glömma allt som må ha blivit förstört

le det stora sanna leendet

som har hela mitt väsen med

ge mej lite till

1 kommentar

  1. Kerstin skriver:

    🙂 Inte alls förmätet att önska mer av det vi alla människor borde vara berättigade till – vad härligt uttryckt – en känsla jag kan simma i – och det är en stor gåva att kunna "glömma" eller förlåta det som tidigare må ha blivit förstört – och åter le det leende som är en själv – ens innersta natur! Kramar om dej och dina underbara strofer här och ger dej vänskaplig kärlek genom etern 🙂

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s