Till fegisarna och de som prioriterar bort

 när insikten kommer

vet du hur det känns

en smygande kalldusch

du vet innan man ger upp och tvingas se

man hittar förklaringar och ber om tålamod

vet du hur det känns

då ridån går ner

det känns som att man aldrig mer

ska kunna tro på nån eller nåt

vet du hur det känns?

 

redan då jag vaknade

tänkte jag på vårt möte

hur kul det skulle bli

och undrade om vi……….

jag gjorde mej fin och la mej i soffan

tänkte att jag håller mej här

så du vet var jag är

 

och vet du hur det kändes

när jag ringde å du inte svara

vadihelvetenudå vad är det här

vafan håller du på med fattar jag noll

har jag ingen alls koll

vet du hur det känns

1 kommentar

  1. Bernt skriver:

    Hejsan Maja!!Jag förstår din förtvivlan till fullo.Det känns som hjärtat ska brista och man vet inte vart man ska ta vägen.Man tappar tron på allt och alla.Men så plötsligt går solen upp igen och man kan fortsätta.Livet är så oerhört svårt ibland men på nåt underligt vis går vi ändå stärkta ur våra olyckliga stunder.Från det ena till det andra.Du skrev om att du kikat på ciggarettbutiken och ditt märke inte fanns.Det var ju otur.Jag rökte förrut JOHN SILVER men har nu provat på VERMONT RÖD från cigg-butiken.Tycker att dom är helt ok.Men smaken är ju som baken…delad.Du kan ju prova om du vill.Önskar dig en skön dag.Försök att se det possitiva i livet även om det känns svårt.På återseende min vän.Kram.Bernt

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s