NEJ!!

Jag vill ha reklamfri radio och teve

jag vill ha vaknande skogar

jag vill ha djur i frihet

jag vill ha balans jag vill ha en jävla chans

 

vill inte manas att köpa skit

vill inte lockas att spelas ut

 

jag vill ha fullmåne

tårar och hjärta

jag vill ha storhet glädje och smärta

den här världen tar ju snart slut!

 

Ge mej en man som gräver där han står

ja ge mej en som lever som han lär

ge mej nån som håller i längden

och jag lovar att hålla honom kär

 

jag vill inte se hur allt plast förökas

vill inte va me hör ni de jag gräver  upp mitt frö

jag byter kanal ajö!!

2 kommentarer

  1. Samir skriver:

    Hej hej..det e sorgligt..ok jag erkänner jag läser aftonbladet (till mitt försvar bara på tåg för att jag läser bara böcker i lugn och ro med soft musik i bakgrunden) men mest för sporten och att de till o me har riktiga nyheter ibland..nöjessidorna e det bara att bläddra igenom…men det värsta jag varit med om (när det gäller meninsglösa diskussioner då) är två 13-14åriga tjejer som diskuterade big brother..ingående på en buss?? i alla fall…vore enklare om det fanns gästböcker på de här bloggarna..men jag har inte fattat hur man gör…?o just det..det jag skulle skriva..fin text…:)

  2. Bernt skriver:

    Hejsan Maja!!Kikar in här hos dig så här mitt i natten.Håller fullständigt med dig om vad du skrivit i din blogg här.Vi måste börja leva i verkligheten igen och inte bara i fantasin om vår värld ska ha en chans.Vet inte om det var du som varit inne hos mig i onsdags.Det stog bara MAJA men ingen adress,om inte så är du välkommen att kika in hos mig.På återseende.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s