Färger

Du frågar vilken färg mina ögon har

jag svarar det är dimmig grön

färg de har

 

du frågar vilken färg

min hjärna har

alla som ännu i regnbågen

finns kvar

 

du frågar vilken färg

mitt hjärta då har

och orange blir mitt svar

elden har flagnat

till menlös ljum glöd

elden är för farlig

så elden är död

1 kommentar

  1. Soulway skriver:

    Hej Maja!Så hittade jag dig i alla fall!!! Tack för rader i g-boken och Bukowski behövs nog han med, tror jag. Har sett någon film om hans liv.Han levde hårt och ville tydligen inte frottera sig med noblessen!!! Kul typ;-)!! Måste fräscha upp med att glutta på någon av hans dikter.Allt gott hälsar SoulwayP.S.(Elden blir aldrig menlös och orange är en varm och fin färg, tycker Soulway!)D.S.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s